Лични финанси

Знаете ли:

  • - Колко пари сте искарали през целия си живот до момента?
  • - Колко от тези пари са останали във вас?
  • - А къде ли отиват всичките спечелени пари?
  • - Следите ли финансовите си потоци и можете ли да ги управлявате?
  •  - Доволни ли сте от финансовите резултати които имате с текущото управление на финансите си?
  • - Какво щеше да се случи с живота ви, ако сега не можете да работите и да изкарвате повече пари?

Това са няколко прости въпроса, на които повече хора отбягват да си отговарят, но реално тези въпроси много често са в дъното на много други наши лични проблеми.

Екипът на Хрисков и Тогедър България ще ви консултират и помогнат в отговорите на много въпроси за  управлението на личните ви финанси и достигането на финансова независимост.

Парите не са това което бяха в детството. Колкото повече напредваме във възрастта си, толкова по-често се налага да вземаме важни решения обвързани с текущото ни финансово положение и същевременно тези решения несъмнено се отразяват и бъдещото ни финансово положение.

Поради тази причина личните финанси, колкото и да изглежда прекалено сериозно трябва да бъдат управлявани, а не просто харчени.

ФИНАНСОВО ПЛАНИРАНЕ

Финансовото планиране е първата и може би една от най-важните стъпки в процеса на управление на личните финанси и създаване на лична финансова независимост и сигурност, която всички желаем. Планирането обуславя очакваните крайни резултати които желаем да бъдат постигнати.

ИНВЕСТИЦИОННО ПЛАНИРАНЕ

Много хора смятат, че инвестирането е много сложно, напрягащо и стресиращо или че трябва да имате много големи капитали, което е присъсщо на богатите. Всъщност не е нужно да сте финансист или богат или да поемате огромни рискове в инвестирането, но трябва да имате ясни цели и правилни партньори.

ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ

Държавната пенсионна система е ясно за всички, че е ненадежна за достойните ни старини, но ако желаем достойни старини, трябва да се погрижим за това и да планираме от рано целите си и плана за пенсиониране и разбиранията си за изживяване на достойни старини или прекратяване на активна работа

ЖИВОТО ЗАСТРАХОВАНЕ

Ако вече на можете да работите, ако някой в семейството ви или вие се разболеете сериозно и ви трябват доста пари за възстановяване, как ще се справите? Свържете се с нас за намиране на решение и подсигуряване на нормалните неща от живота.

ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ

Не е нужно да мислите и решавате какво да бъде лечението и дали да отидете на доктор без значение тук или в чужбина. Можете да се подсигурите и да не вземате решения за здравето на вас и вашите близки базирайки се на средставата в банковата сметка.

ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ

Не живейте за имуществтото си. То трябва да ви бъде просто инструмент за постигане на цели и мечти. Защитете се като просто го застраховате и прехвърлите финансовата отговорност на застрахователи, които могат наистина да я поемат.