За мен

малко информация

Павел Хрисков - основател и визионер

"Полезност във всяко начинание"

Павел Хрисков е основател на Хрисков Груп и има основен фокус над развитие и визионерство.

Павел завършва магистърска степен по Информационни и Комуникационни Технологии във Френски Факултет на Технически Университет София.

Заема ръководни позиции в Студентски Съвет, като накрая става и Председател на организацията.

Паралелно с образованието си през 2009г. той започва да трупа опит с ИТ технологиите в Hewlett-Packard, като става част от екип отговарящ за поддръжката на IBM Mainframe zOS технологии. Започва работа от първите нива, като инженер поддръжка, но за сравнително кратко време преминава през нивата и става Технически ръководител, за кратко и след това заема ръководна позиция в компанията отговаряйки за поддръжката на стратегически клиент и участва в стремглаво развитие на екипа в България (над 100 човека).

2009г. Паралелно с работата си в Хюлет-Пакард, воден от идеологията за полезността става част от застрахователния брокер Тогедър България, където трупа иценен опит в управлението на риска, застраховането и личните финанси.

С времето управлението на личните финанси става кауза за него и 2013г. става и съсобственик на въпросната комапния.

2014г. Павел основава и Консултантска компания в сферата на ИТ и Софтуерното проектиране, като участва в разработване, както на маркетингови софтуерни решения, така и на финансови, банкови и военни технологии.

2015г. Покрай всичките бедствия случили се в държавата, Павел стартира с малък екип проект за проектиране на Специализиран Дрон за издирване, спасяване и наблюдение. Министерство на Икономиката и Енергетиката финансира и закупуването на частите за въпросния дрон.

Работата му по иновативни технологични проекти привлича интереса на инвестиционното дружество Асендинг АД и Павел става част от борда на директорите, като негова основна задача е да оценява иновативните технически проекти

2016г. Покрай работата си с много клиенти и помощта му да развива идеите и бизнесите на свои клиенти, Павел съосновава Консултантска компания в сферата на Счетоводството, Данъчното консултиране и Юридическата протекция.

Павел Хрисков консултира клиентите си да изчистят на бизнес моделите им. Помага им да вербализират идеите си използвайки различни похвати. Подкрепя ги и ги свързва както с инвеститори, така и с правилните партньори.

Основна ценност за него и екипите, в които участва е "Полезност към човека"

стил

1
Полезност във всяко начинанание

Това е първата и най-важна ценност за нас. Винаги търсим с какво можем да сме полезни за заобикалящото ни общество.

2
Ако можеш да си представиш нещо, то тогава може да бъде реално

Няма невъзможни неща. Всичко е възможно, стига да го пожелаеш наистина. Всичко е възможно ако можеш да го видиш постигнато, тогава си го пожелал наистина.

3
Ползването на Мастър майнд група води винаги до разстеж

Ако разчитаме само на нашите сили, то ние сме ограничени. Ако имаме достъп до интелект от група от хора, с бизнес капацитет, знания и умения ще можем да полетим на крилата на тази група.

4
Парите са средство за постигане на цели, а не цел.

Много хора вярват, че проблемите идват от парите, но реално не е така. Липсата на реално управление на парите или некомпетентност води до загубата им и респективно до непостигнати цели и преживявания. В почти всички случаи причината е, че паричните потоци не са управлявани, а просто харчени и резултатите не са приятни, но реално те са резултат на липсата на управление на парите.

партньорски екип

 • Консендо
  Консендо България предоставя консултантски бизнес услуги и оказва съдействие на...
 • ТОГЕДЪР
  Въпросите си имат и отговори. Защо все не ми стигат...
 • ИНТЕЛЕКСИС
  Само продажбите носят пари, всичко други струва пари. Много хора...
 • СЕНЗОРС
  Когато силата е важна, но има нужда от умни технологии...